Dag 228 (-14 dagar)



Hej alla fina! 

Jag har det dunderbra här nere och det känns verkligen helt overkligt för var dag som går att juni och Sverige bara ligger runt hörnet... Men försöker klämma ut det absolut allra bästa av tiden som återstår, samt försöker trycka undan den känslostorm som tynger mer och mer ju mindre tid jag har kvar. 

Faktum är att förra fredagen var jag tvungen att göra det första riktiga avskedet. Världens finaste Tania lämnade nämligen oss och Vesoul förevigt för att åka hem och göra sin studentexamen. Och hon kommer inte komma tillbaka igen. Lite tårar fälldes och jag bävar lite inför hur jag kommer känna när jag också måste lämna allt igen. 

Men efter regn kommer solsken. Eller efter tårar blev det ju faktiskt den här gången. Senaste veckan har vi haft cirka 20 grader varje dag och det känns helt galet iochmed att det bara är april! Men jag klagar inte! 

Något annat intressant är när jag förra söndagen hjälpte min vpappa med att tömma bikuporna på honung. Skulle liksom stå och pumpa ut rök på bina för att de skulle hålla sig lugna. Gissa vem som lyckades bli stucken... Tuppen ja! I vänsterhanden dessutom, min skrivhand. Fick en liten reaktion under kvällen, men man kan ju inte göra så mycket mer än att vänta ut det så jag gick till skolan som vanligt i måndags. Under måndagen svullnade dock handen upp till dubbelstorlek och jag fick gå till sjuksyster för att kyla ner den lite med is och någon salva. Under tisdagen började svullnaden gå åt rätt håll, och nu är det helt borta! Fabulous! 

Här har ni lite bilder på det hela




Vacker hand under måndagskvällen!

Nu rundar jag av detta inlägg!

Ha det fint 


Kommentarer
L8

Förstår att du har det bra, men jösses vad vi vill få hem dig nu... Njut varje stund som återstår!

2014-04-13 @ 10:27:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hejsanfrankrike.blogg.se

Utbytesstudent i Frankrike 13-14

RSS 2.0