Dag 173 (-14)


Där har ni dem, mina små mästerverk! (MästervÄrk?!? Herregud jag vet inte hur det stavas, första hinten på att min svenska går utför ordentligt...)

Blev iallafall galet nöjd med utseendet, smaken var en annan femma. Torra och konstig mandelmassa... Men lite semelkänsla fick jag trots allt och värdfamiljen sa iallafall att de tyckte om dem. Så jag kan känna mig stolt! 

Idag regnar det och hela morgonen har jag spenderat här i fåtöljen och cirka 10 meter bort sitter ena värdbrorsan och spelar Nintendo. Vilket är bra för då behöver inte jag ha dåligt samvete över att jag surfar/inte gör något vettigt! 

Veckan har varit ok. Inte den bästa. Tania åkte hem till Tjeckien efter frukosten i onsdags och sedan har Dominika inte varit i skolan torsdag, fredag så jag har fått socialisera runt. Är väldigt nöjd med min torsdagslunch! Satte mig med en tjej i matsalen som jag aldrig pratat med innan och hon var huuur trevlig som helst, så nu kindpussas vi alltid när vi ser varandra! Men trots detta så var det inte toppnotch, men c'est la vie. Det är dippar och dalar hela tiden. 

Nästa vecka är den sista innan lovet, vilket ska bli rätt skönt! På tisdag är det internatfest, med temat karneval och jag vet inte vad jag ska ha för kostym. Jobbigt läge!! Men det löser sig nog. 

Under lovet, som är två veckor långt, ska jag först träffa mamma och Wilma i Paris fem dagar och sedan drar jag iväg till Schweiziska alperna med värdfamiljen för att åka lite skidor. Vet dock inte hur många dagar vi ska spendera där. Meeen det återstår att se! 

Hursom, idag kopplade min telefon upp sig på nätverket sånu ska jag bjuda på lite finfina bilder. 


Vesoul från sin bästa sida


En onsdagspromenad


En av korridorerna i skolan. Varje morgon och mellan alla lektioner är det kaos här. Alla slutar samtidigt och försöker ta sig fram och mitt i allt ska det kindpussas!!! 




Vesoul by night, eller innan klockan 18 för då måste vi vara på internatet.



 Dominika och Tania <333 


Tidig morgon, eller 06.50, för då ringer min väckarklocka på mobilen. 


Internathäng


Och ja! Här är den där korgen jag gjorde, fast den kanske jag redan har visat? 

Nej, det var nog allt för tillfället. Hoppas ni har en fin lördag!

Bisous,

Siri




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hejsanfrankrike.blogg.se

Utbytesstudent i Frankrike 13-14

RSS 2.0